jag suger

Jag vet att jag är världens smästa bloggare.. Jag suger verkligen på att blogga!Men nu efter jag kom hem ifrån åhus så har vårat internet haft seriösa dampryck. Och då orkar jag verkligen inte sätta mig och försöka skriva ett inlägg. Vet, jag är en dålig människa! Men kan kanske få ihop ett nu då, när internet är lite snäll emot mig.
Idag har jag jobbat. Vädret var dåligt, och ingen var hemma i morse, så det var lika bra att jag hade nått att göra. På jobbet idag var alla kunder as arga. Och jag försökte vara trevlig osv, men efter ett tag så pallar man inte mer! Så det blev mest att man går runt där occh tycker synd om sig själv.. Efter mina fyra timmar på jobbet, så åkte jag och mamma och handlade lite småsaker. Jag fick med mig ett par jeansshorts hem. Och det var mycket behövligt kan jag lova, för mathilda spräckte våra förra(ja, vi delar på vissa kläder)..
Nu ska jag sätta mig i soffan och äta lite choklad, och tycka lite synd om mig själv, för imon börjar jag jobba kvart över nio..
Vet inte när jag kommer blogga nästa gång. ni kan ju hålla tummarna på att jag kommer göra det snart.. Vi får se!
Ha det gött haj 
 
nya jeansshorts ifrån kappahl
nice bajs

åhus

Dom senaste dagarna har det bara vart jobb jobb och jobb.. Har varit jätte mycket folk varje dag och det har varit jätte stressigt. Så jag har varit helt död när jag har kommit hem. Så nu ska det bli skönt att åka iväg en stund! Ska åka till åhus och spela beachhandboll :D as kul ska det bli! Hoppas det blir fint väder bara. Så nu måste jag ta tag i mig själv och fixa det sista innan vi åker. Jag kommer hem på fredagen nån gång.
Ha det bra
puss

eclipse

hade en toppen kväll igår. Den bestod utav en tacotallrik på karma och bio. Och så klart massa mys med bästaellen. Vi såg på filmen eclipse. Och jag kan ärligt säga att jag inte är något fan av twiligt filmerna, men denna var faktiskt snäppet bättre än dom andra filmerna. Och jag tror jag blev lite småkär i jacob. Asså den kroppen? Och leéndet? jag smälte lite..
Idag har jag jobbat ifrån nio(var sjukt jävla jobbigt att gå upp vid sju..) till tjugo över fem. Seriöst, det var kaos på jobbet!Men det gick bra, och vi sålde massa. Så det var ju bra. Imon ska jag jobba också. Fast inte alls länge, så det blir chill. Fast det lär blir kaos imon med.. aja , posetiv ska jag vara:)



kolla kroppen.. man vill ju bara smakaaaaa

fredagsmys

Började min dag med jobb. Det gick snabbt och var rätt så lugnt hela tiden.
Nu ska jag snart sätta mig på bussen in till kungsbacka ooch träffa min vän ellen. Vi ska ta en fika och sen gå på bio! Så det blir lite fredagsmys minnsan. Hoppas bara min jävla huvudvärk går över.. Jaja, det är fint väder och allt, så varför ska jag klaga? Ni får ha en toppen fredag
puss


tummen upp för min nya tunika ifrån lindex!

sprungit

Jag har varit såå duktig idag och sprungit en runda. Och fy vad jobbigt det var, men det behöver vi ju inte bry oss om.. Idag har jag inget planerat, och det känns jätte jobbigt. Känner mig jätte rastlös. Måste hitta på nått. Frågan är bara vad. Funderar på att kanske gå på bio.
Aja, först och främst måsta jag duscha
ha det bra
puss

Liseberg


















Dagen har varit jätte kul:)! FAst det var jätte varmt och jätte långa köer.. Men det var endå värt att åka in.
NU är jag helt slut och ska nog lite godis som vi vann idag;)

GRATTIS MATHILDA PÅ 20ÅRS DAGEN


<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3

gbg

tjoho
idag, eller ah inatt, var det nog seriöst det varmaste jag har varit med om. Och så jävla kvaft och klibbigt. Låg där naken(morr) i ett lakan och svettades.. mysigt.
Vaknade ialla fall vid tio, och sen så fixade vi oss och sen åkte vi systrar in till gbg. Vi gick runt lite och hittade faktiskt ganska mycket! så det var massa nice. Efter vi hade gått där några timmar hämtade pappa oss, och sen åkte vi till mormor. Vi skulle fira Mathilda som fyller 20 imon!! gaaaalet gammal är hon. Tant! Så vi åt massa gott hemma hos momo. sen åkte vi och shoppade lite mer.
Imon ska hela familjen andersson vara på liseberg och fira mattis pattis. Det ska faktskt bli grymt kul! jag <3 liseberg.

jag är jävligt snygg
och jag känner att detta blev ett jätte seriöst inlägg och så!
puss på stjärtisen

shorts


måste bara visa mina nya shorts ifrån hm
hittade dom på rean och fick dom för 75 kr
vääärt

två stränder på en dag

Skulle egentligen ha jobbat idag, men fem minuter innan jag skulle gå ut och ta bussen, så fick jag ett sms av min chef som skrev att jag fick ledigt idag. Och glad blev jag över det, för det har ju varit galet fint väder idag. Så när jag fick det beskedet så cyklade jag ner till stranden och låg där en bra stund:)







efter några timmar cyklade vi hem. Jag vilade lite på soffan, sen blev det mat och även jordgubbar till efterrätt! Sen så åkte vi och tog oss ett kvällsbad:)










förlust emot kineser

partille cup gick inte jätte bra.. vi kom ju tillbslutspel. Och vi förloarade emot några läskiga kineser. Dom var seriöst som maskiner. Huuuur snabba och starka som helst! Men vi förlorade bara med en boll efter sudden.. Men mathilda och dom vann b! så det var ju bra:)
Idag så har jag jobbat. Ifrån öppning till stänging.. Trodde jag skulle dööö. För det är så äckligt väder ute va! man blir svettig bara man tar ett steg. Och där skulle jag stå och servera folk mat.. Åh så skönt att det passet är över!
Nu ska jag äta god mat. Sen blir det vmfinalen på tv. Spännande! Tror spanien vinner. Men ah, man vet aldrig!
ha en bra söndagskväll
puss

kvällsbad

Jag, Mathilda och Julia tog moppen ner till stranden och tog oss ett kvällsbad. Riktigt skönt vare! fast riktigt onördigt att jag duchade precis innan..

snygg moppehjälm..

jag <3 min moppe


snygg pose judit


mattan badar



sötan!

blötbrud(och ja, jag vet att man ser min bh på alla bilder, och jag vet att ni gillar det. Och om ni inte gör det så kolla inte dåååååå)

partille cup

i torsdags så började partille cup för min del. Vi spelade 3 matcher. Och vi förlorade två utav dom.. Vi spelade faktiskt helt ok. Fast vi skulle nog ha vunnit alla matcher, om alla var taggade. Men vi spelade ju faktiskt i spöregn alla matcher så ah.. Vi kämpade på endå!:) emellan matcherna så värmde vi oss på donken(Y) och åt även lite mat.
när jag kom hem den dan, så var jag heeelt slut. Åt lite mat, duschade och sen slocknade jag i sängen. Fick ju gå upp kvart över sex idag.. Hade match vid nio. Och den förlorade vi.. så inget aslutpel för oss. Men sista matchen i gruppen vann vi, så det var endå bra! Men imon så blir det bslutspel. Och vi spelar första matchen vid fem(?). Så kom in till heden och kolla? :D

mätta tjejer på donken i torsdags



torkade(?) alla våra kläder på golvet på donken (Y)


Tyskland-Spanien



sitter parkerad i soffan med en påse nappar, för nu börjar matchen emellan tyskland och spaninen. SPÄNNANDE! Jag tror jag hejar på Tyskland. Fast det skulle varit roligt om det blir förlägning :D

7/6

Idag var det somsagt jobb. Det gick jätte fort faktiskt, och fick sluta en timme tidigare, så jag var nöjd:) Innan jobbet gick jag in i addidas affären och fick med mig ett par tofflor. Ett par som man kan ha emellan matcher och så :)
efter jobbet blev det snabbt hem, sen packade jag väskan för stranden. Sen cyklade jag och mötte linn, så cyklade vi till tösa. Det var verkligen as gött att ligga där. Precis lagom varmt och vindstilla! Efter nån halvtimme kopm mathilda och gjorde oss sällskap. Hon hade spelat partille cup. Och imon ska jag också spela! Är så galet taggad!! Har inte rört en boll på typ två veckor, så det ska bli skit kul :)




läkaren shopping jobb

idag var jag först hos läkaren. Sen så åkte jag och mamma och kollade på lite kläder. Jag fick med mig ett par shorts och ett par harembyxor. Efter den lilla shoppingturen blev det att åka till jobbet. Fick jobba över, och kom hem vid åtta. Så nu är jag trött. SKa jobba imon med, sen blir det patille cup i helgen! As kul ska det bli :D
Ne nu måste jag sova, ha det bra
puss

min resa del 2

DAG 4 (lördag)
Denna lördag i stallarholmen så var det vikinga festival där. Dom har det varje år, och det är faktiskt kul att kolla på. Dom har massor av försäljning av smycken och massa andra grejor. Farmor är så klart med i detta, så hon fixade vikninga klänningar till oss och även jobb till oss där. Vi skulle stå och grilla korv. Men seriöst, det var nog det varmaste jag har gjort i hela mitt liv. Det var 30 grader varmt i skuggan den dan, och där stod vi i långklänningar och grillade korv i solen. Jag trodde jag skulle dö. Så vi pallade inte stå där mer i en halvtimme. sen smet vi och badade! OCh det gjorde vi sen hela dan :)

vikinga klänningar, vaaaarmt som tusan att ha på sig!



blev pizza till lunch

sen tillbaka till sjön



på kvällen gick vi ner till sjön igen. Måste bara säga att jag älskar min nya kjol ifrån zara!


DAG 5 (söndag)
Blev en heldag på stranden. Var lika varmt, om inte varmare till och med. Så det var as gött!






på kvällen blev det sjön en sista gång.


snuggt judiiiit





DAG 6 (Måndag,idag)
IDag så åkte i hem. Vi åkte ifrån farmor vid tio och var hemma vid fem. Så nu är man bannemej trött. Och det var pissigt varmt på tåget .. badade i mitt egna svett, MUMS

min resa

Nu är jag hemma igen efter några dar hos min farmor. Jag har haft det jätte bra, men nu är jag grymt glad över att vara hemma. Tänkte skriva om alla mina dar uppe hos farmor, så här kommer det;

DAG 1 (onsdag)

vi åkte vid halv åtta hemifrån. Trötta och kalla var vi, men det gick endå bra. (fast på tåget blev vi typ föör varma. Har dom inga fläktar?)

När vi kom fram fick vi jordgubbar och senare på kvällen gick vi till sjön och myste lite.



DAG 2 (torsdag)
Denna dag var det inte så fint väder, så vi bestämde oss för att åka in till Strägnäs för att shoppa lite. Fast det visade sig att dom hade typ bara 2 affärer.. men vi fyndade endå!



hittade efterlängtade shorts!


senare på kvällen så gick vi ner till sjön. Där vi satt mest och prata osv.
Sen så åkte vi med micke(min farbror) och kollade på vilda djur. Hahah, ja det är
sant. Åker runt där i hans jaktmarken och kollar efter älgar osv. Och det är alltid
lite så där små kul, men inte när vi åkte där i två timmar.......




DAG 3 (fredag)
Det var jätte varmt och skönt, så vi låg vid sjön och solade och badade. Det var jätte skönt att bada, 22 grader. Så det var gött! Men man kunde inte ligga så länge i solen, för man pallade inte det. Det var för varmt. Så man fick ta sig en cola i skuggan;)



På kvällen drog vi ner till sjön igen(ovanligt..) Åt massa gott och bara satt där. Och så tog vi väldigt mycke kort också :)









FULASTE BILDEN! hahaha





Dom andra dagarna får komma i ett annat inlägg, annars blir detta mega långt
så skriver det snart
puss

RSS 2.0