valborg

hejhej
nu har jag tagit på mig och fixat håret.kör på lockigt hår idag , nicebajs. Har även fixat sminket. Så nu ska jag bara packa väskan, sen så är jag klar! fast jag är jätte stressad så , ha en bra valborg allihoppa!


fått jobbet tillbaka!

wohoo, nu är det klart att jag har fått tillbaka mitt jobb på donken. GÖTT.
för annars hade det inte varit så kul i sommar. Inga pengar=ingen glad sofia
jag börjar nu i maj så det blir prima
såå detta får jag fira med.. att äta en macka. gött
får tillbaka skatte pengar snart med, livet äger lite jao
en glaaaaad sofia


rea på monki



passa på vettja!

18:10

Dagen började med att vi had fys på morgonträningen. Vi hade spänst,mage och sen lite andra övnigar. Sjukt vad skönt det var att få ta i igen. Hallå eller, jag har bara suttit i den här jävla soffan nu när vi inte har haft nån träning. Och så får vi en bra träning på morgonträningen? vad hände där? ne men detta var bättre än handbollen vi brukar ha på morgonen, så jag hoppas vi fortsätter med detta:)
efter träningen blev det träningslära. Då hade alla hockey människorna redovisningar om hockeysaker. Kul för oss handbollare. Fatta absoult ingenting. Men men, sen flöt dan på. Fick sluta hela dan en havltimma tidigare. det gillas! Men när jag kom hem så var det ingen hemma, och ah .. jag har inga nycklar så jag fick sitta där. (Klart jag har nycklar, men hittar dom fan inte.. hade dom senast på lagfesten. Så om nån har sätt dom, hör av er tack.)Men julia kom efter en kvart så det var lungan.
När jag kom innanför dörren blev det att lägga sig och vila i soffan. Sov typ i en och en halv timma. SÅ skönt. Finns inget skönare :)
Imorgon är det valborg. Blir ingen festande för min del, blir middag hos Brink istället med fint sällskap. Det blir nog jätte bra tror jag minnsan:)
nu ska jag äta nått
ha det bra
puss


biggest loser

snart är det biggest loser. alltid lika bra! sitter och funderar varför jag tycker det är bra. Liksom det är feta amerikaner som bantar. Det låter liksom inte jätte kul att kolla på. Men jag tror det är det, att dom måste banta. Annars kommer dom dö. Och det är det sättet dom gör det på som jag gillar. Asså får träna tills dom spyr. Jag gillar själv den känslan att träna(kanske inte tills jag spyr men ah) att man måste ge allt.Plus att dom tränar i lag, och deras lagkänsla. Älskar att se det. Och så gillar jag att dom vill vara där så fruktansvärt mycket. Jag vill också vilja nått så mycket. Jag vill också träna . Jag vill också äta nyttigt.




Joel Kinnaman




helt okej snygg

sten sax påse

Idag började min onsdag med nationellt prov i engelska. Vi skulle skriva en uppsats. Gick helt okej. Fast, man vet aldrig när det gäller engelskan asså. Kan gå hur som helst .
Efter det så satte vi oss och spelade kort. Vi visste inte om vi skulle ha svenska eller inte, men då kom vår svenska lärare och vi frågade om vi skulle ha det eller inte, och då sa han att vi kunde göra sten sax påse om det. Haha , han är för skön! Och vi vann sten sax påse grejen så vi behövde inte ha nån svenska;) Sen när vi blev hungriga så blev det att gå till subway:) det var första gången för min del, och det var helt okej gott :)
Efter subway skulle vi kolla på en föreläsning. Det handlade om en kille som var nästan helt förlamad i sina ben och armar. Han var as cool, värsta goa humorn.
Sen när den var slut var det bara 40 min syslöjd och sen gick jag för att söka praktik. Gick till en salong , och där lät det ganska lovande. Skulle ringa tillbaka om en vecka , så vi får se :)


sten sax påse



vg och ig

tjoho
idag har fick jag tillbaka resultatet av mitt matteprov. FICK VG!!!!!! fatta , jag , sofia andersson fick vg på ett matteprov! hur grymt är inte det? Sen så fick jag reda på mitt excelprov.. det var därimot inte lika bra, ig. HAha , hata datakunskap!!Och nu måste jag göra omprov, och hur fan ska jag klara det? pallaaaa
Har inte gjort nått kul alls här hemma idag. Sov en stund på soffan, skönaste som finns:) Pratade med mami och hon sa då att hon hade kollat på den klänningen inne i affären, och den var jätte ful. Så nej, jag får hitta nån annnan klänning :)
Nu blir det kvällsfika och handboll på tv:)
puss

systrana andersson, alltid lika fräschaaaaaaaaaaa


sucker for love













vi är ego , och vi gillare

klänning

hittade denna klänning på lindex hemsida. Funderar på om det är värt att klicka hem den?
gillar ryggen och dragkedjan starkt

städning

kom upp ur sängen .. det blev en dusch och sen blev det städning.
Såg förjävligt ut i mitt rum så passade på att städa lite. Så nu ser
det lite bättre ut ialla fall:) Fixade även med tvätten , jag skulle nog bli en
bra hemmafru. haha , ne men nu blir det tv , och så måste jag fixa lite mat..
får se hur det går med det.

innan

efter

underbara säng

god morgon
sov helt underbart skönt i natt. haha , drömde att jag var kompis med amir, gaybloggaren. Att jag tog kort på han med min mobil. Mysigt. Men hade ingen bild på han på min mobil när jag vakna ,vilken besvikelse!
När jag gick upp hade mamma gjort en jätte god frukost till mig, snällis<3 . Så nu ligger jag här mätt och belåten. Funderar på att kanske ta på mig något och rulla upp gardinen. Men ne , min säng är ju för skön för att gå upp ifrån just nu.
idag har jag inget planerat. Hade tänkt att sola idag, för jag hade hört rykten om att det skulle bli 20 grader varmt. Men va fan, det är ingen sol här inte.. så jag får la hitta på nått annat .
ne nu måste jag upp här ifrån. hör av mig snart
puss

whataya want from me


Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from m
e?

bodaborg

Kvällen igår blev mycket lyckad den med. Jag, jullan och erik cyklade hem till erik och kollade på film. Även tobias och jakob var med. Det var mys! sen sov jag och julia över där. Gick upp vid 06.30 för att vi skulle till bodaborg och leka med laget. Jäkligt segt att gå upp så tidigt på en söndag , men men.
Vi åkte då till småland, och det tog tre timmar ... sov i bilen, var så sjukt trött.
sen när vi äntligen var framme , blev vi uppdelade i lag. Och sen var det bara att börja leka. Man gick in i olika rum och gjorde olika uppdrag kan man kanske kalla det för. Massa olika, vissa saker skulle man tänka på, andra typ krypa runt i olika banor och sånt. Kan säga det att man är ganska mör i benen efter allt spring där.Även mina knän är fint röda efter att ha krypit runt där.
men dagen har varit lyckad, har haft mycket skoj:) som sagt mitt lag är bäst!
nu blir det att chilla resten av kvällen, är så trött . sov inte mycket inatt. Men är ledig imon så jag kan ju sova ut ialla fall :D
ha en bra söndagskväll
puss!


jullebulleeee

just nu..


just nu mår jag illa och är allmänt jätteeeeeee slö. Är inte jätte taggad
för att resa på mig här ifrån. Skulle sitta fint med ett glas vatten och
en värktablett. livet leker helt enkelt

en bra fredagkväll!

Jag hade en jätte bra kväll igår. Allt började med att allt sket sig , men det löste sig bra endå:).
Vi började kvällen hos elin, med att äta mycket god mat sedan blev det diplom utdelning. Alla fick en "årets" . Jag blev årets egopicare. haha , fast så mycket ego kort tar jag väl inte? ;) Efter det blev det kladdkaka. Sen flöt kvällen på med mycket dans, skratt och sång. Jag hade as kul , och jag får tacka elin för denna bra kväll:) Och även till alla i mitt lag , ni är bäst brudar! plus att ni i apojkarna , ni är la helt ok ni med... ;)
Idag har jag inte gjort mycket. Duschat och vilat. Ska till jullan ikväll och sova där , för imon ska jag och mitt lag till småland(?) och leka :) trevligt


lite blider ifrån igår :)







nyduschad

har precis duschat. tog på mig några kläder och började
packa min väska. ska snart ta bussen hem till jullan. fast insåg efteråt när jag hade
snackat med henne, att den bussen jag ska ta inte går förbi här, men ah .. får la gå 800m dåååååå haha.
hos jullan ska vi fixa vi allt innan papi kommer o skjutsar oss. så det blir primaaa.
hör av mig , pussen


a-dag

Har redan varit i skolan och gjort mitt matte prov. Har haft en a-dag. Det innebär att man gör bara prov och sånt man har missat/fått ig på. Och mitt prov gick helt okej faktiskt. Fast fick lite panik i början för det var så svårt. Men det blev faktiskt enklare frågor emot slutet. Knasigt
Nu är jag då hemma. Just nu ska jag chilla lite, kolla bella&tyra show hade jag tänkt. Sen blir det att packa ihop allt inför kvällen och sedan dra till jullan för att fixa allt där. Känns som det kommer bli jätte stressigt, men ah..

förhoppningsvis kommer ett till inlägg lite senare , PUSS

jordgubbar

Idag har skolan varit som en vanlig skoldag på aranäs brukar vara. Förutom att jag hade tyskaprov då. Det gick faktiskt helt okej! Jag svarade på allt, och det ´kan jag säga att det gjorde jag verkligen inte på förra provet :P. Men märker att jag inte är så bra endå på tyska, för jag kan verkligen inga ord. Kan mest grammatik. Haha , men jag hoppas på att jag får g endå:)
efter skolan Provade jag lite kläder för imon. Och nu har jag äntligen bestämt mig. Skiter i om det blir fult, kommer endå ha kul ;) haha .. Har även målat naglarna(eller ah, julia har gjort det på mig) och nopprat ögonbryna. Så nu är jag stek het?...
Idag har jag ätit mina första jordgubbar för i år. Dom var hur goa som helst! skulle sitta fint att sitta vid en varm strand och äta dom med fint sällskap. Men icke , det får vänta tills sommaren=)





kort skoldag

denna dag har varit deg. Började skolan med tyska på morgonen. Vi hade våran riktiga lärare tillbaka idag , och jag lärde mig massa. Hon sa allt vi behövde träna på inför vårat kursprov vi ska ha i tyska imon. Efter tyskan hade vi inställd svenska , så då gick vi och åt. Sen åkte jag och jullan hem. Pallade inte sitta i en timma och vänta på syslöjd.så jag slutade min skoldag vid elva, sköönt. När jag kom hem satte jag mih ner och pluggade. Pluggade tyska och matte. Har matteprov på fredag.. inte kul alls. Men det kändes endå helt ok när jag pluggade, så vi får hålla tummarna. Det kändes faktiskt ganska bra med tyskan med, och det kan jag lova er att det sällan gör när det gäller tyskan.. Hoppas verkligen att jag får ialla fall ett g på tyskaprovet.
Efter pluggandet städade jag mitt rum. Alla kläder låg på mitt golv, av någon konstig anledning?.. Så nu kan man se golvet igen ;)
Efter det la jag mig i soffan , och där har jag legat tills nu. Börjar få ont i huvudet , så det var nog bra att resa på sig och hitta på nått.
Nu blir det en lång dusch.Känner mig jätte skabbig
ha det bra
pusss


The last song


JAG MÅSTE SE DENNA FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

två goa damer


kollar handboll nu på tv. livet äääger , fast ne

har inget att ha på mig

idag har jag haft en helt okej dag=) var med på morgonträningen för första gången på typ två och en halv vecka. Det var kul/skönt att komma igång igen. Men fy fan vad dåligt det gick. haha , typ satte alla skott två meter utanför målet. Kuuul(Y). Resten av dag var som vanligt , förutom att vi hade en vikarie i två ämnen och ... åååh vad hennes röst skärde in i öronen.fick ju huvudvärk.
När jag kom hem la jag mej i soffan  och tog en liten tupplur. Var så jäkla trött va. Kanske har nått med att jag inte åt så mycket i skolan.. Sen när jag vaknade till liv igen så började jag prova lite kläder inför fredag. Asså jag får panik , jag har inget att ha på mig!! kan ingen snäll själ ge mig nått snyggt att ha på mig?
jag blev så arg så jag sket i alla kläder och slängde dom på marken och la mig här i soffan. Snart blir det biggest loser(eller hoppas jag, man vet ju aldrig med kanal5, dom kanske visar hockey istället???!!)

julia provade även lite kläder (Y) här med räven bert på axeln



skabbigaaaaaaaaaaaaaaaaa

desperat


Provat alla knep, alla gester och alla ord
I alla filmer som jag sett, i alla sånger som jag hört
Men inget räcker till för att få dig att bli min
Du tycks vara immun, har du hört allt förut?

Jag har tatuerat in ditt namn, där bara du får se
Och jag har köpt en ring, jag har inga pengar kvar
Och ändå står jag här, ensam utan dig
Jag kan inte förstå, vad har jag gjort för fel

Se mig, hör mig, ta mitt hjärta, det slår för dig
Se mig, hör mig, jag är desperat
Se mig, hör mig, ta min kärlek den finns för dig
Se mig, hör mig, snälla ge mig en chans, ge mig tid, för jag är desperat.


måndag 19.08

min måndag började inte bra. Spillde ut HEEEELA mitt mjölkglas över hela bordet och mig. Sen ville inte mitt hår lägga sig ner. Det stod upp? hallå eller... Sen så glömde jag ta min antibiotika , plus att jag missa nästan bussen. Mitt liv äger!
Aja, i skolan var allt okej. På gymmet så tror jag att natta ville döda mig. Hon körde såå med mig. Tog hur mycket som helst i benövningarna , så jag trodde jag skulle dö. Och det var en jätte konstig känsla att svettas(HAHA). Gick runt och sa att det kändes som jag hade feber. Allt detta pga att jag inte har rört mig på en vecka. Haha hemskt, men sant. Men nu kan jag lova er att jag kan knappt gå, för mina baksida lår krampar. Jävla nathalie asså ;)
Nu när jag satte mig här i soffan, för att kolla på biggest loser , men nej. DÅ VISAR DOM HOCKEY?! va fan då för? ååååh , blev JÄTTE sur nu...

en skönhet


måste bara visa denna skönheten jag hittade på cc i veckan. Gillar spetsen
vid brösten starkt!Fast om jag skulle köpt den skulle jag nog ha klippt bort
tyllen som hänger under klänningen.
Skulle såååå gärna ha köpt den, men 400kr har  jag inte nu ...
Fatta hur läckert att ha den till bruna ben och sandaler , mums!

söndagsrunda

hallåå i stugan
Idag vaknade jag först i min familj och det händer sällan. Det var så där alldeles tyst, så som det bara var jag inne i huset. Mysig känsla, att sitta själv framför tvn och vara den enda som är vaken=)
Efter alla hade vaknat upp, så tvingade mami och papi med oss ut på en runda. (ja, jag går inte ut och går frivilligt. HATAR att gå. Fattar inte varför men det känns så jävla onödigt att gå...)Och det blev en lång runda vill jag lova. Vi gick la kanske i en och en halvtimma(Y) Bra jobbat familjen andersson.
Nu är jag mätt och slö. Julia vill att jag ska ut och sola med henne så, det blir nog lite soling.
Efter det ska jag nog pyssla lite med några fula jeans jag hittade i min gaderob igår. Ska nog göra shorts av dom=)


nya klänningen





frisör nästa :D

igår fick jag äntligen reda på att jag kom in på frisörlinjen=) Gött ! För om jag inte hade kommit in hade jag.. eller vänta då vet jag seriöst inte vad jag skulle gjort.. Så det var tur att jag kom in.
igår på kvällen kom det hem folk till oss och då åt vi grillat för första gången i år, mumma! Så det var nice.
Idag åkte vi tjejer in och kollade lite i affärer. Jag hittade faktiskt en söt klänning ifrån hm. Vet att jag inte ska köpa nått nu , för jag är pank, men den kostade bara 150 så jag var tvungen. Bild kommer antaglien senare=)
Mathilda köpte faktiskt en jätte söt tunika ifrån tara med. (Y) vi köpte även massa gott godis.
När vi kom hem åt vi tacos, sen så fixade jag med min gaderob. Rensade hela . Annars blir det bara att man tar en hylla , men nu tog jag alla. Så duktig är jaaag =)

ikväll blir det mest chill , ska ladda ner mer spel till min iphone. haha , försöker lära mig lite.
ha en bra lördagkväll
pusss

En vanlig dag

DAGEN BÖRJADE MED ATT JAG TOG EN LITEN EXTRA SOVMORGON:)MYCKET SKÖNT. SEN FLÖT SKOLDAGEN PÅ. NÄR JAG KOM HEM BLEV DET EN SNABB UPRÄJNING I MITT RUM FÖR IDAG SÅ KOM DET EN SÅN DÄR VÄRDERINGSKVINNA SOM VÄRDERAR VÅRAT HUS. OCH DÅ VILL MAN JU ATT DET SKA VARA LITE FINT:) EFTER ATT JAG HA
DE STÄDAT BLEV DET ATT PLUGGA LITE.HAR GANSKA MYCKET ATT PLUGGA PÅ NU FÖR ATT JAG HAR NATIONELLA I NÅGRA ÄMNEN SNART.. AJA, IKVÄLL BLIR DET ATT KOLLA PÅ EN JUNIORMATCH. SKULLE EGENTLIGEN HA SPELAT DEN MEN ÄR FORTFARANDE SJUK SÅ..
NU BLIR DET LITE TVTITANDE
HA DET GÖTT
( JAG VET INTE VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER,FATTAR INTE RIKTIGT ALLT MED DENNA NY MOBIL)

14/4 15:52

tjoho. Idag skiner solen som bara den och livet är på topp. eller ah, mår lite bättre idag men fortfarande ont i huvudet och har hostan kvar. Menmen , struntar i det nu =)
Imorse , när jag var på väg in emot skolan så kollade jag inne på fronter om jag hade någon iställd lektion , men icke. Men då fick jag syn på att min excelprov låg ute så att alla i hela skolan kunde se det! Fattar ni att jag fick panik eller?! gud... men det löste sig till slut som tur va. Asså datorer är verkligen inte min grej.
Nu efter skolan åkte jag och mami och snackade med en frisör om praktikplats för nästa höst för mig. och det verkade ganska lovande. Får se hur det blir med det. Känns knasigt att söka praktikplats  till nått jag inte går på än.
Men jag får nog reda på om jag kommer in nu i slutet av april . hoppas hoppas , annars vet jag inte vad som händer.
nu blir det mat ,
puss

hosta

Har inte skrivit på två dar nu ungefär , sorry för det men har haft  fullt upp med det mesta.
Igår så började skolan igen. Helt okej var det. Fast mådde piss. Har börjat hosta nu, känns som mina lungor ska typ explodera när jag hostar. Efter skolan, som var ovanligt kort när våran första och sista lektion blev instälda, så blev det snabbt hem. Då tog jag mediciner(så att jag skulle överleva kvällen.. haha) och en snabb dusch. Sen bar det av till partille för att kolla handboll. En slutspelsmatch emellan sävehof och ystad. Den sög. Det var redan klart innan matchen att sävehof skulle gå vidare så ... ingen spännande match. Efter den roliga matchen blev det att sätta sig på pendeln hem. När jag väl kom hem och skulle sova höll jag typ på att dö pga min hosta(okej, inte dö .. men fy fan vad jag hosta) och då blev det att jag fick börja på en kur med antibiotika. Efter massa mediciner och te så kunde jag äntligen sova =)

Idag har jag inte mått så himla bra heller. Hostan vill inte ge sig. Men men.. skolan var som vanligt. Hade excelprov. Galet svårt! Men försökte ialla fall. När jag kom hem blev det att lägga sig i soffan och vila. Somnade såå gott.
Nu sitter jag här med en kopp te(låter som jag är 50+) och kollar lite tv.
ha en bra tisdagkväll
pusss

sunny day

Har haft fullt upp hela dan. Den började med en god frukost, sen var vi tvugna att gå ut i trädgården och kratta massa löv. Det var ganska jobbigt , men man får ju lite färg på näsan ialla fall ;) Efter vi hade krattat blev det en snabb dusch sen åkte vi in till kungsbacka och kollade på en lägenhet =). Den var jätte fin! Låg i innerstan. Brevid bion ungefär. Skulle inte sitta fel med den asså , men det blir nog inte den endå. Vi får se om vi ens kommer flytta, just nu är det bara kul att kolla runt lite på vad som finns. Fast om vi skulle köpt den lägenheten så skulle jag och mathilda antaglingen fått dela rum.. så ah.
Vid tre tiden bar det hemmåt och vi fortsatte i trädgården. Så det har vi hållit på med hela eftermiddagen. Men nu är vi äntligen klara , så nu sitter jag här med ett glas cola och gotta mig framför tvn.
Imon är det skola och det känns helt ok. Känns skönt att komma igång igen. Efter skolan imon blir det in till partille och kolla på handboll. Så det blir nice







latis


ligger fortfarande ner, som jag har gjort i princip hela dan. Känns meningslöst att
ens resa sig härifrån. haha , latis
men nu ska jag fortsätta med att snora. för det är jag ialla fall bra på
ha en bra lördag kväll
pussss

pollen allergi?

mår inte alls bra. Snorar som bara den och mitt huvud är jätte tungt. Känns som hela hjärnan är full med snor =D haha... Plus att då och då så kliar det i mina ögon. Pollen allergi?? läskigt ....
Denna dag kommer jag bara befinna mig i min säng med godis och en bra film. Är för trött för att hitta på nått. Plus att jag måste blir frisk nu till skolan.

detta kommer göra så att det blir lite lättare att bli frisk ..?  
fast jag känner knappt smaken längre :/


mysig kväll

Jag och mattis tog en snabbis ner till smarholmen. Får ju passa på nu när det är fint väder!
Och det  var jätte fint där nere med solnedgång och allt. Mys!
Tog några bilder igen , så dom kommer nuuuu (hoppas ni överlever!)











kaka

Har bakat en kaka. Det blev en äppelkaka med mandelmassa i.
Kanske inte låter så lockande men den var ljuvlig :D
Och jag brukar aldrig lyckas när jag bakar , men det gjorde jag allt nu =D



solig fredag

sitter här i solen och snorar som bara den. Min näsa vill fan inte ge sig.. Plus att jag har lock för öronen idag. Härligt Härligt.Tur att jag inte har någon träning ialla fall! kanske inte var så bra att springa igår? ...
Aja idag är det som sagt jätte fint väder ute. Så jag passade på att cykla ner till havet en stud och ta några kort. Lade mig en stud på en klippa och bara njöt lite, kändes som det var sommar:o GALET!
Solen värme på as bra,fast det blåser lite men skit samma =). 
Idag ska jag inte hitta på så mycket. Väntar på ett viktigt samtal och det gör så att jag känner att jag måste vara hemma.. haha

lite bilder ifrån idag









torsdag i stan

Idag har varit en bra dag. Det började med att jag och mattis tog några intervaller i backen. Känner mig jätte duktig =), plus att det var jätte skönt. Efter intervellerna blev det en snabb dusch och sedan åkte vi in till kba och beställde en iphone till mig och julia. Den kommer nog på tisdag så det blir prima.
Efter vi hade beställt dom åkte jag och mathilda in till Göteborg. Vi strosa runt lite och åt god mat. Fick inte med mig nått hem förutom en påse turkisk peppar(det kan vara det goaste som finns!) och tulpaner till mamma. Har inte så mycket pengar kvar så nu blir det blir att spara resten.

friterade räkor , muuuumms




tråkigt



Denna eftermiddag har sugit. Har varit jätte seg och jätte irreterad. Har inte gjort ett piss. Bara legat i soffan och kollat på tvn och kollat på datan. Kul? nää. Måste seriöst hitta på nått att göra imon. Annars kommer jag typ ruttna här i soffan. Nån som har tid för mig?

solig onsdag

vaknade av att jag snorade och var bara jätte trött. Kändes som jag börjar bli sjuk . Sjuk på ett lov suger snabel så jag hoppas på att det inte är så. Idag ä det faktiskt fint väder ute, funderar på att sätta mig ute i solen en stund. För idag har jag inget planerat. Ska nog sätta på en film efter jag har suttit i solen. Det blir nog "dagboken". Älskar den filmen . så fin.

I’m sick of explanations, special reasons, excuses and lies


nytt in

mina nya köp. Ni får ursäkta dom extremt dåliga bilderna ...

tunika ifrån h.m 199kr

leggings med typ detaljer gina 199kr


en tisdag

Har haft en trevlig dag på frölunda torg med båda mina systrar.
Gick runt i massa affärer och hittade lite smått o gott :)  så jag är nöjd.
bilder kommer sen.
Åkte hem så där vi vid sex taget och sen dess har jag bara myst. nu blir det
musik och dricka juice :D




goaste juicen <3


hemmaaaaaaa

nu är jag hemma ifrån en as go helg i danmark med mina brudar. Alltid lika kul med er tjejeeeer.
Handbollen gick bra . eller i gruppen gick det bra. sen i aslutspelet gick det åt helvete. Men men .. Jag tror seriöst inte att det är meningen att det ska gå bra för oss i rödspätte. Haha . Plus att jag älskar danska domare. dom är söta. Kul att jag fick rött kort och massa sånt i helgen , YES!
aja , kul hade jag i alla fall. IDag blir det nog att kolla lite i affärer med min syster. Sen får jag se vad jag hittar ppå
ha d gött haj

RSS 2.0