överlevde

Jag överlevde faktiskt dan på jobbet. Men det var så sjukt varmt och jobbigt i vissa stunder. PLUS att den träningsvärken jag har i min rumpa/ben gjorde ju inte så att det blev bättre.. Så jag är stolt över mig själv att jag överlevde. Och nu när jag åker till farmor imorgon så kan jag åka dit och vara nöjd :D Åker med tåget vid åtta på morgonen imon. Ska blir riktigt nice att komma iväg en stund :) Ska ju åka dit med Julia och hennes vän Malin,så lite sällskap får jag allt. Får se om jag kan blogga när jag är hos farmor. Blogg.se på min mobil dampar sönder ibland, så vi kan ju alltid hoppas! Men jag kommer hem på måndag, så såå många dar är jag inte borta Nu ska jag sova, ha det bra! PUSS

söndag/måndag

Skrev inget igår för det hände inget kul igår. Jobbade lite. Och det var sjukt mycket att göra! alla var som galna.. haha, plus att det var sjukt varmt. När jag hade kommit hem kollade jag lite fotboll, sen gick jag och la mig och kollade på filmen step up. As bra film!
Idag har jag inte gjort mycket. Har solat lite, och ätit nudlar. Haha , kul för er att veta :D Ska snart åka in till kba och kolla på en bikini. Vill ha en innnan jag åker till farmor, och det gör jag på onsdag så. Saa även träna efter jag har kollat efter nån bikini. Sen när jag kommer hem blir det att packa. För imorgon jobbar jag HELA dan. Eller ah, 11-19.30. Dööööö. Så då lär jag inte orka packa när jag kommer hem..
nu ska jag duscha
ha det bra
puss

midsommar
















Jag hade en as rolig midsommar igår. Som bestod utav mat,skratt,lek, ännu mer skratt, sång,dans och massa mer! Och jag får tacka dom goa damerna och pojkarna som var här och gjorde det till en rolig kväll helt enkelt! Hoppas ni också hade skoj.
Idag så när jag jag vakna var det upp och städa allt. Tog ganska så lång tid, men fint blev det sen ialla fall. När de var klart la jag mig ute och solade. Låg där jätte länge. Sen när pappa och mamma kom hem så åkte vi hem till Ahl och badade i deras pool. As nice. Sen så åkte vi och köpte pizza och godis.. haha feta är vi. Så jag har haft två bra dar helt enkelt.

midsommar morgon

tjoho
nu är det äntligen midsommar! Gick upp tidigt idag och började fixa. Och nu tror jag att det mesta är klart. Har även gjort en krans jag kan ha runt huvudet. Blev inte jätte fin, men nu har jag en i vilket fall :) Nu ska jag äta sill lunch. Sen måste jag duscha, och fixa mig. Sen tror jag carro kommer.
Ni får ha en bra midsommar! puss

Massa blommor vi valde emellan för att ha i kransen


mathilda som är galet nöjd med sin krans


fint osv..

fixfix

Det gick som smort att handla allt idag. Hoppas jag fick med allt bara! Planerna för i morgon ändras typ hela tiden. Men nu tror jag det äntligen är bestämt. Och det kommer bli toppen!
I morgon måste jag gå upp tidigt, ska städa massa. Sen måste jag ju göra en krans jag kan ha i håret ;) Sen vid sex kommer brudarna. Är taggad!
Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film. eller nörda spel på min mobil..
godnatt

Julia innan vi skulle handla. Gillar ställningen med foten

slapp tjej. Älskar förövrigt mitt nya linne

planerar

Har planerat/städat hela morgonen inför imorgon.Har till och med skrivit en inköpslista(Y)
Känner att det är lite småjobbigt att solen kom fram just idag när jag inte har tid för att ligga ute.. aja, vi får hoppas på kanon väder tills imon! Nu måste jag ta på mig. Jag och julia ska åka in till kba och möta mamma och pappa för vi ska handla in allt för imon.
Ha det bra
puss

mums


brody jenner

En bra kväll på Jamas!

Hade en bra kväll med tjejerna på Jamas igår! Satt där alldelles ensamma(populärt ställe..) och åt gott och myste. Efter vi hade ätit där, blev det en glass på donken. Haha , palla lägga ut massa pengar för en efterrätt på Jamas, när du får en glass på donken för 10kr;) haha . Men det var gott, och värt.
Idag hade jag tänkt att inte hitta på nångonting. Fast ska nog åkte in till kba och möta mathilda, och kolla lite i affärer. Fast jag har inga pengar.. men men, det löser sig!

Malin igår. Alltid lika taggad

Julia & Elin :)

Julia sofia & Helenaaaaaa

Jullan Johanna & Ellen




Ellen gav Elin stenar...?

Dagens

Humör: Glad, lite trött bara

Plus: fira elin med tjejorna :)

Minus:
måste stressa innan träningen...

Kläder:
träningskläder

Händelse:
träna, äta ute

Planer: köpa prisent, träna, fira elin

Dagens måste:
packa väskan.. haha

Saknad:
oj.. saknar inget/ingen just nu.

Önskan idag:
att solen skulle tittat fram

Ser fram emot:
Midsommar!


duktig

Jag känner mig jätte duktig. Ställde klockan på tio. Gick upp, åt lite frukost. Sen satte jag igång och städade. Städade hela badrummet. Skrubbade golvet till och med!! Sen tog jag han om vissa delar av tvätten. Sen städade jag mitt rum, fixade med tvätten i mitt rum osv. Hur grym är inte jag? Jag har hunnit med allt det där nu, och klockan är liksom tjugo över elva. Fan va gött.
Vid tre idag ska jag åka in till kungsbacka, och leta efter nån liten prisent jag kan ge till Elin. För idag efter våran träning ska vi gå och käka, och fira henne för att hon fyller år på torsdag! Så det blir massa mys. Så denna dag kommer bli toppen.
ha en bra tisdag!
puss

pallar inteeeeeeeeeee

så sjukt jävla fucking trött på alla dessa jävla killar.
så nu går jag och lägger mig.
hej

inga planer

Mamma väckte mig idag vid nio. Var helt död, så somna om och vaknde vid elva. Är helt död på morgonen, men jag har ju inte gjort nått ansträngade dan innan? knas
Har inga planer för idag. Så gick ut och solade lite, men solen gick ju i moln HELA tiden. Så jag gick in igen.
ska träna ikväll, sen får jag se vad som händer. Nu ska jag äta och byta om. Fast inte samtidigt kanskeee
ha det gött haj

jag har inget bättre för mig







godnatt

nytt



nytt slappt linne ifrån monki
jag gillare

dag i göteborg

Dagen i Göteborg var fin. Jag och linn strosa runt där och kikade i lite affärer. Linn köpte en kjol och en fin klänning! Även jag fick med mig ett linne hem(bild kommer sen). Så det var lyckat. Efter vi hade kollat i affärerna så gick vi och kollade på nån konsert med massa band(kommer inte ihåg vad den heter.. haha) , eller vi skulle stå på bron, och se om man såg nått. Men det gjorde man inte. Man hörde bara lite =) Sen när vi hade lyssnat lite där så begav vi oss hem:) mysdag!

linnbby med big glenn där bak ;) haha


konserten



jobb,bröllop och bad

Gårdagen bestod utav jobb, bröllop och bad.
Jobbet gick bra, fick gå en timme tidigare, inget folk helt enkelt. Gött
Bröllopet, åh dom var så söta va? fast liiiiiite överdrivet tycker jag faktiskt att det är. Men fint var det! Och det finaste var när Daniel grät inne i kyrkan!
Efter allt bröllops tittande så cyklade jag och linn ner till tösa och badade! as gött var det i vattnet:) mysmys
Idag ska jag och linn in till gbg och hänga lite. Haha , ne men vi ska la kolla lite i affärer osv. Nice. Så nu måste jag fixa till det sista
Ha en bra söndag, PUSS

sress

är aningen stressad. Ska snart sätta mig på cykeln och cykla till Linn. och är inte riktigt klar för det än..
Ha en bra fredagkväll , för det kommer jag ha
ciao

sol och thaimat

Har legat ute hela förmiddan tills nu. Linn kom hit och solade med. Mys på det. Ska ju även upp till henne i kväll och äta thaimat, gott gott! Men nu ska jag gå och fixa mig lite, duscha och sånt. Kanske även kolla lite fotboll på tvn.

galet bra låt!

go torsdag

mitt internet har damp nu, men ah det får la gå endå.
idag har jag tillbringat min dag hos ellenpropellen. Vi såg på filmen the proposal, som är huuur söt som helst och jätte bra! Sen så åt vi lite , sen kolla vi lite tv, sen åt vi lite igen(haha) sen så åkte vi och tränade. As go träning, massa skott ifrån sin posetion. Det gick inte jätte bra , men det var kul endå. Sen spelade vi en halvtimme , i as högt tempo. GUD vad jag svettades( varför skriver jag hela tiden att jag svettas? vill ni ens veta detta? jag tror svaret är nej på den frågan. Men ah , nu vet ni, jag svettas!) helt galet. Efter träningen åkte jag o mattis med christine som var så snäll och plockade upp oss ifrån vägen. Och i bilen hem så blev jag bjuden på middag i morgon kväll hos familjen ljungblad. Man tackar man tackar;) haha ne men det blir mys!
Nu är jag så trött så jag ser knappt bokstäverna jag skriver. Allt flyter liksom ihop och blir jätte suddigt. Så jag tror jag ska sova nu.
ha det gött haj

Miley cyrus


bäst

första dan på stranden

har haft en as grym dag idag. Jag och julia cyklade ner till stranden på förmiddan. Och där låg vi o tjöta och solade. As gött! fast det blåste lite för mycket för att jag skulle våga mig i och bada.. haha det är den 16 juni och jag har inte badat än? Bra där. Efter två timmar ungefär pallade jag inte ligga där längre, så jag cykla hem och la mig hemma på altanen och solade en stund till. Känns ju som man inte får nån färg alls ju! fast .. det har jag fått nu. Bara lite röd om kinderna, men men;)
Efter all solandet åt vi as god mat, och även as god rabarber/jordgubbspaj! dögott juu


blekfis

snyggtunga osv


stranden

träningen igår var go. Svettades som ett as. hehe , jag är alltid lika mysig.
Hade galen träningsverk i min rumpa redan då. Och sen på gymmet när vi körde utfallssteg så kan jag säga att det kändes. ;) så tjejer, vi kommer få galet snygga rumpooooooooor
Idag ska jag till stranden. För nu har det fina vädret kommit! wohooo, as glad. Så ska bara packa klart allt sen bär det ner åt tösaviken. Får se om jag vågar ta mitt första dopp idag. haha


ullared

Tjoho
Är redan hemma ifrån våran lilla tripp till ullared. Pappa ska jobba vid två typ så det var därför:) Men vi åkte typ vid sju.. Och det var galet jobbigt att gå upp.. men men. Vi gick runt där och hittade lite faktiskt. Sen bar det hemmåt. Idag blir det träning igen ikväll. Får se om jag lägger mig innan och solar lite. Fast solen går ju hela tiden i moln.. Aja

lite småsaker man alltid behöver :)

tshirt och en klänning/linne


död

är helt slut i kroppen. Vi hade dödar backträning. Trodde jag skulle dö där i backen. Bara kolapsa rakt ner i diket. Men det gjorde jag inte. Men fy tusan vad trött jag är nu. Galet! Ska lägg mig snart, ska upp tidigt imon för ska till ullared. Så godnatt :)

trääääääning

Kom precis hem ifrån Linn. Vi satt i hennes säng och prata , och chillade mest. As gött. Alltid mys att träffa henne! Snart är det träning. Och det ska faktiskt bli skönt att röra på sig. Var nästan en vecka sen nu. haha ,
ha det gött haj

rastlös

har varit så jävla rastlös nu hela eftermiddagen. Finns ju fan inget at göra. Plus att jag är irreterad över att det ska vara så tråkigt väder. Då kan man inte direkt vara ute o hitta på nått. Åååh, älska sverige.. Asså om det inte blir fint väder snart så vet jag inte vad jag ska göraaa. Vill ligga o pressa och bada! Jaja, det kommer la sol i typ Agusti, vi får vänta på det.. haha , jävlar vad jag är posetiv! :D
Imorgon ska jag och min kära vän Linn tillbringa dagen ihop, och jag är taggad. Kommer bli massa mys. Tycker synd om henne som jobbar nu, och slutar tio. Skönt o såååå
nu ska jag sätta mig i soffan och irretera mina päron, det är jag bra på :D
PÖSS


17:24

bion igår var la sådär. Men hade trevligt sällskap så det blev bra endå!
Idag så har jag hjälpt pappa med att måla huset. Galet tråkigt verkligen...
Nu känner jag mig jätte förvirrad och tror jag ska gå och lägga mig och
kolla på tv. ha det göttt haj

bio igen

Ska på bio idag igen. Ska bli trevligt. Filmen igår var grym!
hoppas på att denna blir det med. Ska se The bounty hunter.
vi hörs imon
puss

sex and the city 2

snart ska jag iväg till kungsbacka och möta upp Jullan. Sen så ska jag
och hon och Rubin kolla bio. Vi ska se sex and the city 2! Det blir kanon




jag vet att jag är stekhet.
Ciao

sommarlov!

Gårdagen började med att vi samlades i teatern och såg när esteterna sjöng. Väldigt vacket... haha nja. Men men. Sen gick våran klass till ett klassrum och där fick vi glass. Sen var det dags att säga hejdå. Och lite konstigt att lämna hela aranäs skolan bakom sig och nu komma till en ny skola(förhoppningsvis!). Och det är galet att jag har sommarlov nu. Känns verkligen inte som det.
När vi var klara med det hämtade pappa mig och vi åkte för att se när julia gick ut. Och går ju ut nian, och det är ju endå lite stort ;) Och alla var jätte fina och det var kul att se alla. Fast lite synd att det regnade typ hela dan. När julia var klar åkte vi hem och firade lite. Åt smörgåstårta, som är sjuuukt gott! Och även vanlig tårta. Mums
När vi hade ätit klart fixade jag julia inför hennes bal som var på kvällen. Och hon blev jätte fin:) Efter det åkte jag och mathilda till åsa för att fira sofi som tog studenten igår. GRATTIS! Så vi stannade där och åt lite, sen bar det hemmåt. Mitt huvud ville inte vara snäll emot mig. Har haft ont i det hur länge som helst nu, och jag vet inte varför. Mamma misstänker att jag kanske behöver glasögon.. Så det blir att få gå o kolla det.
grattis julia :D

jag & mathilda. Mitt hår var inte riktigt på topp efter allt regn..

julia med några i hennes klass :) så fina så.

snygg mattis

mmm , älska smörgåstårta!

detta är ju inte helt fel det heller ;)

tunika

skulle bara visa min tunika jag sydde. Den blev hyffsad fin , men
jag tror inte jag kommer använda den .. men men;)


kabaré

klockan ringde halv sju imorse.. Och det var jobbigt att gå upp , men men. Jag mathilda och mamma skulle till kapareskolan och kolla på deras kabaré. Julia var såndär pogramledare för det så det var därför;) Vi mötte Christine och linn där som skulle också kolla. Frida sjöng ju även =) OCh allt var bra! Det roligaste var nog när skivan hackade när det var två som dansade. haha, och killen förtsatte dansa medans tjejen bara stod där. haha det såg ju så roligt ut.
När vi hade kollat klart där så kollade vi lite på kungsmässan, hittade lite smink. Sen bar det till skolan för att sy klart min tunika. Och det blev bra, och nu är jag klar i skolan :D gööött. Bara skolavslutningen i morgon kvar. Kan inte förstå att det redan har gått två terminer. Det har faktiskt gått jätte fort. Konstigt att jag ska komma till en ny klass igen.. men det kommer säkert bli bra=)

Frida på scenen :D

juuuuliaa

21:26


är jätte trött och är inte på hugget för att skriva.
vi hörs nån annan dag
puss

new in


börja plugga

denna dag har varit depp. Allt tack vare ett jävla resultat i skolan. Att det kan göra så mycket? Jag insåg att det inte går att bara flyta med i skolan och inte plugga. Så nu nästa termin när jag börjar en annan skola, ska jag fan plugga! Ska plugga på allt. Ska aldrig ta saker för givet igen. Att jag tror jag löser det endå. Nej, nu får jag för fan börja plugga.
Dagen blev lite bättre när jag gick i min ensamhet och spenderade lite pengar på en tröja och ett dieadem. Att det kan göra en gladare? knasigt. Dagen blev lockså bättre när jag tränade. Träffade mina girls och det gjorde mig glad. Snackade om lite planer för midsommar, och det kommer säkert bli kanon! :)

summer baby


HM

klippt



klippte till ett par jeansleggings som jag aldrig använder till ett par shorts.
Och jag tycker faktiskt dom blev riktigt snygga. Gillar även mitt linne ifrån zara =)

slapp söndag

åkte aldrig upp till ahl efter jobbet. Var för trött. Så jag och mathilda julia och jessi grillade här hemma. Mums på det. Satt där ett tag och tjöta, sen fixade jag jessis hår för hon och mathilda skulle ut. Det blev fin fint;) När dom hade åkt satt jag och julia framför tvn och åt massa gott. Hade ingen lust att hitta på något. Var som sagt väldigt trött.
Idag har jag legat ut i solen några timmar. Gött vare! Ska regna i morgon tror jag(?) så det är bäst att passa på! När det var för tråkigt att ligga där så gick jag in och fixade med min gaderob. Städade ur alla fula kläder jag aldrig använder. Och hängde även fram lite somriga kläder=)
Måste bara säga grattis till världens bästa linn som firar ett år i dag med hennes boyfriend patrik! Ni är grymma=D

& jag är fööör snygg assååååå

jobbjobb

idag är det lika varmt och soligt som igår. Inte lika gött att jag ska jobba idag i detta fina väder. Ska jobba länge också. Brukar jobba sådär fyra timmar. Men idag ska jag jobba sju. Aja, jag kommer överleva. Det kommer nog inte så mycket folk, i och med att det är så fint idag. Men man vet aldrig. Efter jobbet blir det upp till familjen Ahl och grilla och bada i deras pool. Gött äre.
ha en fin lördag
puss!

grattis till alla studenter!

Åh vad denna fredag har varit bra. Åkte som sagt in till kungsbacka och mötte Jullan och Rubin där. Och i stan var det smockat. Brukar knappt vara nått folk på torget och så, men det var det nu. Och vi gick och ställde oss vid aranässkolan och kollade på när alla sprang ut. Och fan.. jag vill också gå ut. Men bara 3 år kvar.. haha kul. Men men, grattis till alla er som gick ut ialla fall:) Kan ju säga att det var galet varmt. Stod där och svettades(Y)
När vi hade kollat på när dom hade sprungit ut, gick vi till fyren och tog en glass. Sen gick vi en snabbis på Kungsmässan, men jag var tvungen att åka hem pga min smarta syster inte inser att man måste ha nycklar med sig om man vill komma in.. Så jag sätte mig snällt på bussen hem.
När jag kom hem bytte jag om och så, sen gick hela familjen till Joakims(En kompis till familjen) student firande. Grattis till dig! =) Och där var det god mat och dricka. Vi gick hem ganska tidigt. Ska upp och jobba imon så...Men det har varit en bra dag idag ialla fall.
Lite bilder ifrån idag innan vi skulle till joakim












kolla på studenter

god morgon
Idag ska jag som sagt åka in till kungsbacka och kolla på när 91orna tar studenten. Kul ska det bli, och galet fint väder är det också. Det var det ju inte förra året.. det pisseregna! Jag ska åka in och möta  jullan och rubin där.När vi har kollat på när dom har sprungit ut blir det nog en fika.
ha en fin dag, pusss

onsdag/torsdag

Igår(onsdag) hade jag som vanligt en kort skoldag. Fick reda på att mitt slutbetyg i tyska blir ett G. Och jag är nöjd att jag överlevde kursen. Tyska är verkligen ingenting för mig.. eller vänta, språk är ingenting för mig=)
När skolan var slut åkte jag hem och la mig på altanen för att sola. Somnar alltid lika gött i min brasse stol;) Så låg där i nån timme sen så kollade jag typ tv hela kvällen. As gött!

Idag(torsdag) har jag haft min sista morgonträning i hela mitt liv. Fan va gött det var att skriva den meningen, haha. Men vi var 4 pers.. Så jag och carro gick in till gymmet och körde lite. så duktiga och hurtiga är vi ;)
När vi hade gymmat klart så gick jag jullan och rubin och kollade på KM i fotboll. Det var nice, fast det blåste som tusan! Men men, vi överlevde. När vi hade varit och kollat lite på fotboll blev det in igen och skriva det förbannade idrottsprovet. Och usch.. det var inte kul. Men nu är det gjort!
När jag kom hem ifrån skolan så skulle alla flickor i familjen klippas. Och då kom våran frisör hem till oss och gjorde det. Jag toppade det bara och tonade det lite mörkare. Syns nästan ingen skillnad , men jag är nöjd med det endå:) När jag och mattis hade klippts klart så bar det av till träning. Ingen toppen träning, men endå kul. Jag hade så fruktansvärt ont i benen efter träningen, och jag förstår inte varför, för vi hade inte ens så jobbig träning.. Kanske dags att vila min kropp lite. Den kanske säger ifrån.. Aja, skit samma:)


KM


Ska sova snart. Imon blir det upp och kolla alla studenter i kungsbacka:) kuul
ha det gött puss

1a juni

är inte alls på blogghumör. Men ska försöka skriva lite endå=)
skolan idag var jätte chill idag med. Gjorde absolut inget vettigt på nån
lektion. Åkte hem vid ett. La mig och solade, fast precis när jag gjorde det så kom ju massa moln.. Men jag låg kvar endå. Det är jätte varmt i luften så det var skönt. Låg där kanske en timma, och jag fick liiite färg;) När jag hde bytt om och tryckt i mig lite mat så var det träning. Inte så jobbig träning. Och det passade mig utmärkt idag. haha
Efter träningen hade vi möte. Och det verkar som det endå kommer bli ett bra handbolls år i år! kul =) När mötet var slut bar det hemmåt och äta massa. NU ligger jag här igen i min säng och känner att jag behöver sova mycket snart.Man blir faktiskt mycket tröttare nu när det är så varmt, fast det är ju bara gött när det är varmt så jag ska inte klaga!

liiiiite färg fick jag minnsan idag ;)

RSS 2.0