bilder ifrån igår hos linn :)


fula bilder men kul hade jag =D

26 juli

tja tja bloggen
igår jobbade jag och det gick bra för första gången ;O duktig jag e ! mina servic tider va bra för att vara mig och jag tyckte de till och med va kul o jobba ;O haha inte kul kanske men inte såå tråkigt :P sen när jag kom hem fick jag reda på att min syster julia skulle ha hem några hit , och dåp flydde jag till min vän linn :D vi chillade med hennes tröga dator , och så gick vi ut o gick .

asså när jag var med linn var jag verkligen huur trött som helst , och då skrattar jag åt sånna konstiga saker , HAHA fy fan vad kul jag hade de :P

Idag har jag inte gjort nått vättigt alls . solade ienhalvtimme .. blev sen rastlös och gick in och duschade :P
imon är de jobb som gäller , 12-19 ;O kommer dööö  :)

24 juli

Igår var en hemsk dag . Började jobba vid halv fyra så de va ju endå ok . Fick gå med regnjacka och stövlar , för det pissregna typ hela dan .. Aja , när jag väl började jobba var de kaos på jobbet . fick stämpla in tidigare för att fylla upp massa saker som inte fanns kvar . sen ställde jag mig i en kassa . Och då började jag känna mig lite konstig i magen , elr rättare sagt jag fick svin ont i magen . Sen blev det bara värre .. trodde seriöst att jag inte skulle överleva . Trodde jag skulle spy , för mådde skjut illla med . Så fick jag tanken ; vad händer om jag spyr på en kund ? .. haha hemskt , så jag sa till min skifledare att jag inte kunde stå i kassan , så jag fick ta matsal i stället . Som tur va gick de över tills jag slutade . Men då var jag helt slut .. Asså det gjorde så sinnes sjukt ont i magen , och jag vet inte vrf ? De var inte mensvärk iallafall .. Konstigt !

Idag blir det att  bara ligga i sängen tror jag . MIn chef undrade om jag kunde jobba imon , men de fråga hon igår när jag mådde som sämst så mitt svar blev nej .

Falli´n for you-colbie caillat
en sjukt bra låt :D

se ya

bilder ifrån stranden


dagens

Dagens

Humör: depp


Plus: godiset ifrån igår

Minus: ont i halsen


Kläder: gråa mysbyxor gulful tshirt


Händelse: linn pratar med v.s HAHAHHAHAH


Planer: fota med jullan


Dagens måste: träna , men palla
Saknad: matilda persson :S

Önskan idag: att de skulle va fint väder o att jag o linn skulle åka till helsingborg idag ;)

Ser fram emot: Helsingborg och lysekil :D







22 juli

Kom precis ur duschen . Verkligen jätte seg idag . Orkar bara ligga i min säng .. Jag tror att jag har mina mjukis byxor är bakofram men jag orka inte ändra . HAHA , seriöst sofia ryck upp dig !
aja , igår va jag ju som sagt på bio . Trevligt värre . Bruno är nog den stördaste filmen jag någonsin sätt .. haha totalt cp xD så gillar ni störda filmer , gå på den ;)
Idag blir de nog bara att ligga i sängen o chilla . Ska äta upp mitt godis som jag köpte igår , och kanske kolla på lite prison break .


21 juli

tjaaa
idag ska jag o linn o m o hans vän på bio . Trevligt . Vi ska se bruno , kul :D jag o linn ska in till kba först o kolla lite tror jag . Har inte träffat henne på ett tag nu , så de blir priima :D
allt ifrån hm

BILDER IFRÅN ÅHUS


20 juli

inte skrivit på ett tag . varit nere  åhus o spelat handboll =D as kul . Sen har jag varit på gothia , också kul =D men orkar inte skriva mer om de ;) haha bilder kommer ifrån åhus när jag har lagt in dom på datan . Kan bara säga att vi va helt seriöst snyggas på hela åhus ;) men ni kan få se lite bilder ifrån innan gothia , snygga brudAR kan jag lova vi va då med ;) då hade jag på mig en svart volang klänning ifrån monki :D och vita skor . ( dom va inte så vita när jag kom ut där ifrån .. )

Aja idag har jag jobbat och det sög . De var verkligen inte kul alls idag . usch o fyy . sen när jag kom hem planerade jag i
inför imon (ska på bio :D) och bara slappade :)
  
massa flömm med mallan o jullan ;D haha kan säga att vi inte riktigt har samma
smak när de gäller killar .. HAHHA
<3

13 juli

Började dagen med att packa . har bara en stor väska med mig och en mellan och en liten :P haha .. får se om vi får plats i pias lilla bil . Efter att jag hade packat klart ¨kte jag , julia mamma o mattis till stan . Vi kollade lite grejer till mattis som fyller 19 imon :O galet ... nu är hon ju vuxen ;O typ .. Aja , och där hittade jag en as cool mp3 som jag vill ha . Funderar på att ta min nästa lön till de . Men men vi får se =D Imon blir de packa de sista och fira mattis , om jag hinner . för vi ska samlas 16.00 imon o hon slutar jobba typ då :P aja ..
snygg och ganska billig ;Oska köpa dom brillorna hade jag tänkt =D hahahahah min o mattis humor XD

12 juli

Igår skulle jag ju ha jobbat , men nej , så blev det icke . Vaknade med vääärldens jävla mensvärk . Helt galet hur jävla ont det kan göra :O låg bara i min säng o typ grät o inte kunde andas ;O så kunde inte jobba då . Så dagen bestod utav tvtittande och bara ta de lungt . Väldigt skönt måste jag säga.
Idag har jag jobbat . Mycket bättre i magen idag som tur va :) jobbade fyra timmar , och de gick ganska fort så de va skönt . Så nu har jag smester i en vecka :D kuuul :D Nu ska jag bara chilla i min säng med lite prison break ( vilken nörd jag har blivit :O men asså de är cpbra . grät typ hela kvällen igår när jag kollade på de .. så sorgligt)och lite musik. Just nu blir det massa kelly clarkson , hon e galet bra ! förrästen i mon kommer britney spears till stockholm och har konsert , och jag har ju ingen biljett . Den sög ju !
Men men blir det sovmorgon och så ska jag börja packa ! ska ju till åhus på tisdag , och pia sa att jag inte fick ha mycket packning ... får se hur det blir med den saken . =Dknas frisyr idag med fläta o allt ;)


10 juli

skön kväll med bara massa tv tittande :) Kollade på mitt schema och det visade sig att jag började 13:45 imon , så de är ju endå ok . Ska nog lägga mig ner i min säng o kolla mer prison break . Asså de är berondeframkallande :P hahah . Så jävla bra är de . Jätte spännande och lagom läskigt :D 


10 juli

ledig dag idag :D så jävla gött . Blev väckt av pappi vid tio nån gång , va helt seriöst typ död .. haha donken tar livet av mig :O Aja . Idag åkte jag , mammi pappi o mattis till ikea . Skit tråkigt . Blir så jävla rastlös på Ikea ;O jätte jobbigt . Efter vi hade varit där åkte vi till team sprotia o hämtade linnena vi ska ha till åhus :D as snygga ju . Fast så klart hade min o johannas tröja blivit fel på . Men men , bara att byta . Men seriöst , fan va snygga vi kommer vara brudar ;)

Ikväll blir det bara chill , ska jobba imon med :O OCH på söndag .. Kommer dö . Men sen är jag ledig en vecka , och då ska jag till åhus och till gothia en dag med linn . Så de blir massa kul ju :D

Har börjat kolla lite smått på prison break igen . Det är galet bra , plus att alla är så jävla snygga ;O haha


9 juli

Ligger här o vänta på att Linn ska komma hit :) vi har inte träffats på år o dar så det ska bli kul :D tror vi bara ska chilla med lite film o så :D just nu är mitt humör inte det bästa , blir så jävla förbannad när folk inte svarar på sms :D men men ..  skriver mer sen pössss

8 juli

Sjukt seg efter en hel dag på jobbet . Skulle egentligen bara jobbat till fem idag , men så klart får jag ju jobba över (Y) kul .. Aja , de blir kul när jag får pengarna =D Men idag på jobbet , fyfan va de gick dåligt asså . Står nu i kassan , och gud vad jag suger :O de är hemskt , för jag blir så arg på mig själv att jag inte kan .. Eller jag kan men det går ju inte så fort som de borde gå . Och då blir ju servic tiderna dåliga = alla blir irresterade och bara tjatar att jag måste sänk dom , men JAG VET DET MED DET ÄR INTE SÅ LÄTT ?!  ååh damp :)

Imon ska jag också jobba , men inte länge . Men min chef undrade om jag kunde jobba till halv sju imon med , men fan heller :p HAHA  .. gud vad lat jag e . får tänka på pengarna !

Just nu ligger jag i sängen och chillar med lite musik och så . Just nu lyssnar jag på Miley Cyrus :) älskar henne . Älskar hennes låtar . Speciellt good bye och the climb :)

8 juli

God morgon .
Sitter här och väntar på att min buss ska gå . Ska ju som sagt till jobbet . Börjar halv ett så det är ganska chill :)
 Igår åkte mamma o pappa förbi freeport , och då va de tydligen svin mycket folk :O palla .. As jobbigt att jobba när de är mycket folk :P haha .. 
efter jobbet får jag se vad jag hittar på , oftas är jag väldigt trött efter att
 jag har jobbat så det blir nog inte så mycket jag kommer att hitta på . Typ chilla framför tvn =D

ha d

s


7 juli

Städade hela förmiddan . Sen åkte jag ,mamma, pappa och mathilda till tösa för att bada . Inte så varmt i luften i dag , men i vattnet :O det var verkligen as varmt ! as skönt . Så jag och Mathilda snorklade och hoppade massa ifrån flotten . Haha , asså i havet blir man som en litet barn ( okej jag är inte vuxen än men men ni fattar ) igen :D .

Efter badet fikade vi och bara mös .sen cyklade vi hem och bara tog de lungt . Kollade allsång på skansen och åt chips , mumma :)

Kom o tänka på att .. dom bästa killarna bor långt bort . Vrf ska det vara så ? finns ju fan inget bra här .. åh , trött jag blir .
men men , imon ska jag jobba , så det blir nog inte så mycket bloggade som idag , men nått inlägg ska jag fixa ;)

outfit


tjocktröja och shorts ifrån hm
linne ifrån bik bok

börjar igen

Hej (:
nu var det verkligen längesen jag skrev , men de mest pga att jag inte hade nån tid för att skriva . Mycket i skolan och med handbollen och med jobbet .. Men nu är det sommarlov och jag ska börja igen har jag bestämt mig för :D

Idag så har jag inget alls bestämt , skönt ! Dagen började med att jag fick order av min syster att städa .. (Y) kul . Mitt rum såg ut som ett helvete så de va väl bara bra . När jag väl va igång så märkte jag hur jävla varmt man blir av att städa ;O fick gå runt i linne o trosor för att inte svettas föör mycket .. hahaha , jag vet jag e störd :D

ska ta på mig nu och skicka lite bilder till min syster , vi hörs ;D

snygga städkläder ;D

RSS 2.0