onsdag

vaknade brevid ellen idag. Det var strom utanför så man var ju inte jätte sugen på att gå upp..Men upp gick vi och efter god frukost och lite tvtittande så åkte jag till skolan. Innan skolan han jag köpa en almenacka. Det blev en rosaa, kanon juuu! Iskolan så hade vi frisörlektioner.Och vi fick våra dockhuvuden idag:D och på dom så gjorde vi olika benor, eller hur man ska göra benor så det blir lättare att klippa typ(svårt att förklara). Sen fick vi tvätta dom, och sen så fick vi föna dom. Och det var faktiskt mycke svåre än vad jag trodde det skulle vara. Att både ha koll på fönen borsten och dockan är inte jätte lätt. Men det är bara att övaaa!
efter skolan gick jag till kungsmässan för att kolla lite. Fast fick panik först för jag hittade verkligen ingenting.. Och jag ville verkligen köpa nått. Det är alltid så när jag får min lön.. då hittar jag aldrig nått! Men efter ha gått där en stund så hittade jag äntligen en kofta och två spets bh:ar(bandlösa, as söta, as billiga!). Så när jag åkte hem så var jag endå rätt så nöjd:)
ikväll så ska jag bara ta det lugnt. Har ingen träning idag, och det är jätte skönt verkligen. Blir nog massa tv och tidigt i säng. ha det bra!
puss

converse


mina bebisar

måndag och tisdag

hade en jätte bra måndag. Började dan med att köpa skor, converse!Är så nöjd nu när jag har äntligen köpt dom. Det blev ett par vita. Sen efter skoköpningen så hade jag skola. Hade mina första frisör lektioner, och vi fick göra uppsättningar. Det var as kul!Man fick göra precis hur man ville och jag och min kompanjon gjorde två inbakade flätor på bägge sidorna och sedan lockade vi håret lite och la det på sidan. Det blev faktiskt mycket fint:)
efter skolan hade vi träning. Det var jobbigt men as kul!Och vi fick massa beröm, så det är ju alltid kul=) efter inneträningen så hade vi ute löp.. intervaller i pissregn. Alltid lika kul. Trodde helt seriöst att jag skulle dö. Usch vad jobbigt det var! Men gud vad nöjd jag var efteråt.



Denna tisdag har också varit bra än så länge. Skulle åka till skolan och ha en lektion, då var den inställd.. värt! Men då fick jag fixa massa andra saker innom skolan, så det var ju endå bra. Sen när det var klart så gick jag till karma för att ta en liten frukost med ellen. Det var mys som vanligt! Sen strosade vi runt lite i stan. Bestämde även att jag ska sova hos henne ikväll. Börjar nämligen halv två imon, så varför inte? ;)
nu måste jag vila lite innan jag åker på träning,
PUSS

fullt upp

jag lever!
jag har bara inte haft någon tid för att skriva. Kom hem i torsdags kväll ifrån spanien. Spanien var underbart! Sol & bad hela dagarna. Äta massa gott och dricka goda drinkar:) Allt var kanon förutom "utelivet". Asså det var dött när det gällde det.. så det var ju lite segt!
Ifredags så började jag då i skolan igen. Denna gång i en ny skola och i en ny klass. Börjar ju om ettan, som frisör. Kan ju säga att jag mådde as dåligt innan jag åkte in... usch va jag var nervös!Men det gick endå hyffsat. Vi är en klass på typ 25 pers(bara tjejer). Känner ju ingen, men det kommer säkert bli bra det med.
Efter skolan så hade vi träning. Eller ah, vi har haft träningsläger hela helgen. Men jag har jobbat båda dagarna med. Så har varit med på morgonpassen vid tio. Sen så har jag varit så duktig och jobbat. USCH vad jobbigt det var och jobba i lördags. Allt gick emot mig och speciellt min kropp. Hade ont överallt och ville bara hem och sova. Men jag överlevde ju och sedan somnade jag sött i min säng.
Imon så ska jag då till skolan igen. Ska ha mina första frisör lektioner, så det lär vi jätte kul:)

en dag kvar

Jobbat idag med. Denna gången gick det fint. När jag kom hem så började jag packa. Vi får bara ha med oss 10 kg(!!!!!) och det är inte lätt att få med sig allt asså... Men tror endå jag har fått med mig det viktigaste. Annars så får ja la köpa det där nere!
Ikväll så ska jag och julia kolla på massa filmer. Lär ju annars inte kunna sova.. Resfeber hehehehee
Åker imon vid sex eller sju härifrån på morgonen. Så det blir fiiint! och på tisdag kommer Jessica ner till oss också, så det blir super!
ha det bra, vi hörs när jag är hemma!
PUSS

allt för min syster


Åh denna film måste ni se! Såg den igår, och gud vad bra den va! Det handlar om en cancersjuk flicka. Och för att hon skulle överleva så behövde dom typ "saker"(typ en njure) av en annan person. Och då skapade hennes pappa och mamma hennes lillasyster då. Bara för att hjälpa henne. (Det låter ju jätte konstigt nu när jag skriver detta, men man fattar direkt när man ser den) Och sedan efter några år, så vägrar lillasystern att hjälpa henne mer.
Asså fy vad jag grät när jag kollade på den. Men det var seriöst en av dom bättre filmerna jag har sätt.

jobbbbbbbbb

Jobbat idag. Och det kändes som en hel jävla evighet, fast jag då jobbade bara 4 timmar. Det var så varmt och alla gästerna skällde på mig. KUL att stå där och låssas vara glad. jaja, jobbar imon(kort pass då med) och sen är det över! Ska till spanien på måndaaaaag. Och jag längtar så fruktansvärt! Det ska bli super kul. Och jag kommer bli bruuun. Fan va skönt det ska bli!
Jaja, nog om spanien. Nu ska jag nog sätta på en film.
Ha en fin lördagskväll!
puss

bilder ifrån Helsingborg

Ja, jag är hemma nu ifrån Helsingborg. Vi hade det super bra där nere, och vi gjorde massa kul. exempelvis så shoppade jag huuur mycket som helst. Grymt nöjd var jag efteråt kan jag säga er! Pallar inte skriva nått jätte lång inlägg om detta så får visa lite mer bilder istället:)













detta var några få bilder ifrån resan, men nu får det räckaaaa
ha det fint!
<3

helsingborg dag 1

Woho, dagarna i skåne är räddade, vi har internet! Haha, ne men skulle nog ha klarat mig utan det, men det är klart, nu kan jag ju blogga :D
Idag så åkte vi ju ner hit. Det tog la två och en halv timme. Och det var faktiskt fint väder här! Eller ah, finare här än hemma. När vi kom hit handlade vi lite, sen checkade vi in. Det var faktiskt riktiga mysiga rum.
Sen åt vi lite, sen skulle vi gå ner stranden. Men vi gick fel och sedan började det ösregna så det sket sig.
NU ska jag kolla lite mer tv. Sen så blir det nog sängen ganska så snart, för imon ska vi upp tidigt och cykla på ven. Hoppas hoppas det blir fint väder imon!
Ha det bra
pussss

vidrigt rum..

tjoho
dom senaste dagarna har bara bestått utav jobb. Och det kanske inte är så jätte kul att läsa om, så jag skippar det. Idag så ska vi åka till Helsingborg. Vi ska vara där med Linns familj och även en till familj. Så det kommer bli super mysigt. Synd bara att det ska regna.. Jaja, vi får shoppa istället:)
Nu precis så skulle jag städa mitt äckliga rum. Asså fy fan vad jag är vidrig.. Ni skulle sätt under min säng.. haha usch. Men nu är det så fint och rent!Ska bara försöka hålla det så här.
Jag kommer hem på onsdag, så jag lär inte skriva innan dess.
Ha det bra!
puss

RSS 2.0